Технічні навички як чинник майстерності концертмейстера - Коцюрба, Наталія Євгеніївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розвиток технічних навичок – одне з надважливих завдань удосконалення музиканта-виконавця.
Keywords: музичне мистецтво; фортепіано; концертмейстер; виконавство; 7.01(477)(063)