Моделі компонентного аналізу розвитку вищої освіти в Україні - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проведено компонентний аналіз статистичних показників вищої освіти в Україні. Визначено дві головних компоненти впливу на ці об’єкти. Для автоматизації розрахунків використано програмний пакет StatSoft Statistica 6.0. Проведено компонентный анализ статистических показателей высшего образования в Украине. Определено две главных компоненты влияния на эти объекты. Для автоматизации расчетов использовано программный пакет StatSoft Statistica 6.0. The component analysis of statistical indexes of higher education in Ukraine is conducted. Two main components of influence on these objects are defined. For automation of calculations the programmatic package StatSoft Statistica 6.0 is used.
Модели компонентного анализа развития высшего образования в Украине
Models of Component Analysis of Development of Higher Education in Ukraine
Keywords: компонентний аналіз; компонентный анализ; component analysis; головні компоненти; главные компоненты; main components; факторні навантаження; факторные нагрузки; factor loadings; статистичні показники; статистические показатели; statistical indexes; вища освіта; высшее образование; higher education; Україна; Украина; Ukraine