Феномен культури інформаційної діяльності вчителя початкових класів - Остапйовська, Ірина Ігорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
У статті актуалізовано поняття "культура інформаційної діяльності" та досліджено особливості культури інформаційної діяльності учителя початкової школи.
Keywords: початкова школа; культура інформаційної діяльності учителя початкової школи