Анатомія людини - Апончук, Людмила Степанівна; Шевчук, Тетяна Яківна; Романюк, Альона Павлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розроблений згідно силабуса із освітнього компонента Анатомія людини відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи робочої програми, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів освітньої компоненти, перелік питань для підготовки до екзамену (підсумкового контролю), а також основні анатомічні терміни до кожної теми лабораторної роботи, які потрібно вивчити. Навчально-методичне видання призначено для здобувачів освіти cпеціальностей 091 Біологія та біохімія і 014 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини) за освітньою-професійними програмами Біологія, Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров'я людини та Лабораторна діагностика денної форми навчання.
Keywords: методи вивчення анатомії; 611(072) А 64