Конкуренція та конкурентоспроможність підприємства: програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Конкуренція та конкурентоспроможність підприємства» складена відповідно до освітньо-професійної програми. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль 1. Конкуренція, конкурентоспроможність, конкурентні переваги. Змістовий модуль 2. Управління конкурентоспроможністю підприємства.
Програма навчальної дисципліни «Конкуренція та конкурентоспроможність підприємства» для студентів спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства (за видами економічної діяльності)».
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; конкуренція