Варіанти жіночих імен: косівсько-маневицькі паралелі - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника, 2012)
У статті подані маневицькі паралелі до косівських зменшено-пестливих та збільшено-згрубілих варіантів жіночих імен.

In the articles given of kosivski parallel to manevicki manevicki of diminished-tender and by zgrubilimi tints variants of the woman names.
Variants of the woman names: kosivskо- manevicki of parallel
Keywords: власні імена; варіанти; суфіксація; косівські варіанти; маневицькі паралелі; proper names; variants; suffix; kosivski variants; manevicki parallels