Психологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить матеріали щодо структури програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія». Рекомендовано для студентів галузі знань 0203 «Гуманітарні науки» напряму підготовки 6.020303 Філологія («Мова та література» (англійська, німецька, французька)) денної форми навчання.
Keywords: психологія; програма; інститут іноземної філології; теми лекцій; теми практичних