Психологічне консультування клієнтів різних категорій - Хлівна, Олександра Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна дисципліна «Психологічне консультування клієнтів різних категорій» є нормативною дисципліною циклу навчальних дисциплін професійної та практичної підготовки фахівців-психологів. Тематика дисципліни призначена для вивчення студентами особливостей практики психологічного консультування, специфіки надання психологічної допомоги різним категоріям клієнтів, особливостей організації й проведення консультативного процесу; застосування спеціальних технік в консультативній роботі. Завданням курсу передбачається формування у студентів: знань про сферу застосування психологічного консультування, основних методів і моделей консультування; навичок проведення консультативного процесу в різних сферах опанування студентами техніками проведення консультування.
Keywords: основи практичної психології; психодіагностика; психотерапія; психологія здоров'я