Корекція соціально-психологічних особливостей депривованих дошкільників з дитичих будинків - Дмитріюк, Наталія Степанівна; Dmytriiuk, Nataliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Представлено ігрові вправи,психологічні та релаксаційні етюди для подолання деприваційних розладів у дітей старшого дошкільного віку
Keywords: емоція; депривація; корекція