Досвід Великої Британії по удосконаленню підходів до планування та реалізації державних політик у бюджетній сфері - Романенко, Євген (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Велика Британія починаючи від часів набуття членства у Європейському Союзі і по сьогодні набула значного досвіду по удосконаленню підходів до планування та реалізації державних політик, зокрема у бюджетній сфері. Досвід Великої Британії по удосконаленню підходів до планування та реалізації державних політик, зокрема у бюджетній сфері шляхом впровадження програмно-цільового методу показав, що вказаний метод виявився дієвим інструментом соціально-економічного розвитку.
Keywords: державна політика; бюджетна сфера; програмно-цільовий метод планування та реалізації державних політик; 351:342.9