Діагностика маркетингової та міжнародної логістичної діяльності - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів освіти з освітнього компоненту «Діагностика маркетингової та міжнародної логістичної діяльності», перелік тем та питань для самостійного опрацювання, кейси та ситуаційні завдання, тестові завдання, питання для підсумкового контролю та рекомендовану літературу. Охоплює два змістові модулі: «Теоретичні основи діагностики маркетингової та міжнародної логістичної діяльності», «Оцінка маркетингового та логістичного середовища».
Рекомендовано для здобувачів освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності «Маркетинг» освітньо-професійної програми «Маркетинг і міжнародна логістика» другого (магістерського) рівня.
Keywords: маркетингова діагностика; маркетингові дослідження; міжнародна логістика; маркетинг; 339.138