Формування системи управління витратами підприємства в умовах зростання конкуренції та обмежених ресурсів - Проточук, Ярослав Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні, методичні та прикладні засади формування системи управління витратами підприємства в умовах зростання конкуренції та обмеженості ресурсного забезпечення. Здійснено обґрунтування актуальності проблеми оптимізації витрат, визначено місце витрат у загальній системі управління підприємством та розглянуто їхній вплив на конкурентоспроможність і фінансову стійкість суб'єкта господарювання.
Keywords: управління витратами; система управління; витрати підприємства; конкурентоспроможність; ефективність; ресурсні обмеження; аналіз витрат; управлінський облік