Історія сакрального мистецтва - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Рекомендовано бібліографічні матеріали про історію та основні напрямки розвитку сакрального мистецтва, визначення місця і ролі пам’яток культової архітектури, релігійного живопису, скульптури, дерев’яного різьблення, металопластики у світовій мистецькій спадщині. Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Історія сакрального мистецтва» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра документознавства та музейної справи).
Keywords: бібліографічні видання; символіка в сакральному мистецтві; іконостас; Волинська ікона; 2(01)