Історія історичної науки - Хлібовська, Ганна Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні вміщено робочу програму навчальної дисципліни «Історія історичної науки», складену відповідно до навчального плану факультету історії, політології та національної безпеки за спеціальністю 032 Історія та археологія першого (бакалаврського) рівня, освітньо-професійної програми «Історія, євопеїстика, археологія», короткий зміст основних тем, плани лекцій та семінарських занять, термінологічний словник, історіографічні задачі для перевірки знань, список рекомендованих джерел.
Keywords: історіографія; історична наука; історичні школи; історичні напрямки; методологія історії; 930(100)"17/20"(075.В) Х 56