Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку сфери фізичної культури і спорту на Волині . - Мазурчук, О. Т.; Амброзяк, О. В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Ідеться про головні тенденції розвитку сфери фізичної культури і спорту на Волині. Також виділено основні проблеми її функціонування та перспективи розвитку в межах цього регіону. The article deals with the main trends of the physical training and sports sphere development in the Volyn region. The main problems of its functio ning and perspectives of the development within the regio n are determined.
The Current State, Problems and Perspectives o f the Physical Training and Sports Sphere Development in the Volyn Region.
Keywords: сфера фізичної культури та спорту; спортивні школи; інфраструктура; sphere of physical training and sports; sp ort schoo ls; infrastructure