Деякі особливості функціонування висловлень самооцінки в контексті міжкультурної комунікації - Гончар, К. Л.; Рогатюк, А. Є.; Рабійчук, І. Л.; Gonchar, K. L.; Rogatiuk, A. Ye.; Rabijchuk, I. L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено аналізу особливостей функціонування висловлень самооцінки в контексті між¬культурної комунікації. The article deals with the analysis of some peculiarities of functioning of self-evaluative utterances in the context of inter-cultural communication.
Some Peculiarities of Functioning of Self-Evaluative Utterances in the Context of Inter-Cultural Communication
Keywords: самооцінне висловлення; evaluative utterance; позитивна/негативна самооцінка; positive/negative self-evaluation; міжкультурна комунікація; inter-cultural communication