Методика хореографічної роботи: методичні рекомендації до написання курсової роботи для студентів спеціальності 024 Хореографія - Косаковська, Леся Петрівна; Захарчук, Наталія Володимиріна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації з ОК «Методика хореографічної роботи» містять вимоги до написання та оформлення курсових робіт, порядок їх підготовки до захисту, критерії оцінювання. У додатках наводяться: графік роботи над курсовою роботою, зразки оформлення титульної сторінки, змісту, ілюстрацій та списку використаних джерел.
Keywords: курсова робота; хореографічне мистецтво; методика хореографічної роботи; 792.8(072)