Сучасні тренди підготовки фахівців з управління проектами та програмами - Бойченко, Костянтин; Крамський, Сергій; Гловатських, Анастасія; Голіков, Олексій; Джулай, Марина; Золенко, Альона; Байов, Олександр; Карпенко, Ірина; Семенюченко, Олексій; Смоленніков, Денис; Корнелюк, Ольга; Кулиняк, Ігор; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У збірнику матеріалів конференції висвітлено роботи фіналістів Усеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018–2019 навчального року з «Управління проектами та програмами» й сучасні тренди підготовки фахівців з управління проектами та програмами, які були обговорені на науково-практичній конференції в м. Луцьку 5 квітня 2019 р. Збірник розрахований на широке коло фахівців з управління проектами та програмами, спеціалістів, що працюють у структурних підрозділах органів державної влади й управління, економістів, викладачів, аспірантів, здобувачів і студентів, а також усіх, хто цікавиться сучасними трендами підготовки фахівців з управління проектами та програмами.
Keywords: управління проектами та програмами; підготовка фахівців