Теоретико-практичні засади запровадження ефективного антикризового управління - Портна, О.; Дереза, Б. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено теоретико-практичні засади запровадження ефективного антикризового управління
Keywords: антикризове управління; кризові явища