Регіональна варіативність англійської мови на різних рівнях мовної структури - Липко, І. П.; Lypko, I. P.; Липко, З. Н.; Lypko, Z. N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто проблему регіональної варіативності англійської мови на різних рівнях мовної структури, зокрема: фонетики, граматики, лексики тощо. Досліджено подібність та відмінності мовних одиниць у британському й американському варіантах сучасної англійської мови. The given paper tackles the problem of regional variation of English at various levels of the language structure, namely: phonetics, grammar, vocabulary etc. It also investigates similarity and differences in the language units in the British and American variants of Modern English.
Regional Variation of English at Various Levels of Language Structure
Keywords: рівень; level; відмінності; differences; національний варіант; national variant