Особливості організації спортивно-масової роботи у вищому навчальному закладі - Сініцина, О.; Петрук, Л.; Sinitsyna, E.; Petruk, L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано особливості організації спортивно-масової роботи у вищому навчальному закладі. Визначено основні положення організації та проведення діючої багатоступеневої системи спортивних змагань, таких як “Спартакіада студентського містечка” й “Комплексна універсіада вищого навчального закладу”. Висвітлено результати спортивно-масової діяльності та спортивні досягнення окремих студентів НУВГП. In the article there had been analysed the special features of the organization popular sport work at the high educational institution. They had been determined the main principles of the organization and realization the acting of many degreed system in the sports competitions such as: “The sport festival in the students” town and “Complex university festival of the high educational institution”. There had been showed the results of sport mass acting and given the sport achievements of separate students.
Special Features of the Organization Popular Sport Work at the High Educational Institution.
Keywords: спортивно-масова робота; спортивні змагання; змагальна діяльність; студент; sport mass work; sports; competitiones; student