Регіональні ринки житлової нерухомості як об’єкт державного регулювання - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Центр комплексних досліджень з питань антимонопольної політики, 2017)
Економічне становище країн, що перейшли до ринкових відносин значно відрізняються від тих, що існують у державах з сформованими ринковими традиціями. Відповідно і ринки, що лише починають формуватися поводять себе не так, як ті, що вже функціонують, це стосується і ринків нерухомого майна. Виходячи з цього, організаційний механізм та його формування має бути узгодженим з економічними реаліями сьогодення.
Keywords: житлова нерухомість; регіональний ринок; регулювання; державне регулювання