Психологія опанувальної поведінки : методичні рекомендації до практичних занять - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Важлива роль у досягненні мети та реалізації завдань курсу покладається і на самостійну роботу здобувачів освіти, внаслідок якісного виконання якої, у здобувачів освіти формуються ключові компетенції з дисципліни, а також продовжують формуватися життєві компетенції. Це в свою чергу формуватиме професійну ідентичність та чітку професійну позицію фахівця. Мета практичних занять полягає у закріпленні і поглибленні набутих теоретичних знань здобувачів освіти, опануванні навичками їх застосування при вирішенні конкретних процесуальних ситуативних питань, контролі за засвоєнням матеріалу, стимулюванні самостійної роботи щодо засвоєння основних положень та вивчення специфіки галузі психології.
Keywords: опанувальна поведінка; копінг-стратегії; 378.016:159.9