Діагностика маркетингової та міжнародної логістичної діяльності - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів освіти з освітнього компоненту «Діагностика маркетингової та міжнародної логістичної діяльності», перелік тем та питань для дискусії, кейси та ситуаційні завдання, питання для підсумкового контролю та рекомендовану літературу. Охоплює два змістові модулі: «Теоретичні основи діагностики маркетингової та міжнародної логістичної діяльності», «Оцінка маркетингового та логістичного середовища».
Рекомендовано для здобувачів освіти спеціальності «Маркетинг» освітньо-професійної програми «Маркетинг і міжнародна логістика» другого (магістерського) рівня.
Keywords: маркетингова діагностика; маркетинг; міжнародна логістика; діагностика; 339.138