Рівень розвитку здібності до оцінки та регуляції динамічних і просторово-часових параметрів рухів веслувальників-початківців - Ладика, П.; Бучок, В.; Ladyka, P.; Buchok, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті йдеться про ефективність авторської методики з удосконалення здатності до оцінки та регуляції динамічних і просторово-часових параметрів рухів веслувальників на етапі початкової підготовки. У роботі подано кількісну та якісну характеристику рівня розвитку цієї здібності, представлено показники приросту здібності до оцінки та регуляції динамічних і просторово-часових параметрів рухів веслувальників-початківців унаслідок використання експериментальної методики. The article deals with the efficiency of the author’s methodology of the improvement of the skill to combine movements in the movement operation of canoeists at the stage of basic training. The characteristics of the development level of the investigated skill are given in the article. The paper contains the indices of the increase of canoeists-beginners’ skill to combine movements in the movement operation after the use of the experimental methodology.
Level of Development of the Skill to Combine Movements in the Movement Operation of Canoeists at the Stage of Basic Training
Keywords: веслувальники-початківці; здатість до оцінки та регуляції динамічних і просторово-часових параметрів рухів; рівень розвитку; координаційні здібност; novice-canoeists; skill to combine movements in the movement operation; development level; coordination skills