Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент управління стратегічними змінами - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Луцький національний технічний університет, 2015)
В статті узагальнено підходи до визначення та уточнено сутність реінжинiрингу бiзнес-процесів як інструмента управління стратегічними змінами. В контексті цього підходу визначити мету, завдання, передумови, принципи та механізми удосконалення системи менеджменту підприємства на засадах реінжинiрингу бiзнес-процесів. Обгрунтовано переваги та недоліки, наслідки впровадження реінжинiрингу бiзнес-процесів в сучасних умовах діяльності вітчизняних підприємств. This paper summarizes the approaches to the definition and the essence business process reengineering as a management tool for strategic change. In the context of this approach is to define the purpose, objectives, prerequisites, principles and mechanisms to improve the management system on the basis business process reengineering. The advantages and disadvantages and consequences of business process reengineering. Business process reengineeringunder current conditions of domestic enterprises
Business process reengineering as a management tool of strategic changes
Keywords: реінжинiринг бiзнес-процесів; система управління підприємством; стратегічні зміни; управління змінами; business process reengineering; system management; strategic change; change management