Реабілітація хворих із захворюваннями венозних судин нижніх кінцівок - Цюпак, Т.; Цюпак, Ю.; Tsupak, T.; Tsupak, Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті обґрунтовано роль лікувальної фізичної культури в профілактиці варикозного розширення вен. На основі патогенетичного аналізу запропоновано програму реабілітації для хворих із захворюванням венозних судин нижніх кінцівок The article argues the role of medical physical culture to prevent varicose veins. Based on pathogenetic analysis proposed rehabilitation programme for patients with disease venous vessels in the lower limbs.
Rehabilitation of Patients with Disease Venous Vessels in the Lower Limbs
Keywords: фізична реабілітація; лікувальна фізична культура; профілактика; physical rehabilitation; therapeutic physical training; prevention