"Хаджи-Мурат" - моё личное увлечение - Калініченко, Михайло (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто імагологічні аспекти художнього відтворення образу "Іншого" в повісті Льва Толстого "Хаджі-Мурат".
Keywords: імагологія; "Інший"; Кавказ; колоніальна експансія; естетична і художня система