Роль контенту видавництва у збереженні і творенні національної культури (на прикладі видавництва “Смолоскип”) - Хмельовська, Оксана Ю.; Khmelyovska, O. Y.; Прихода, Ярослава В.; Pryhoda, Y. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто книжковий контент видавництва “Смолоскип” під час своєї діяльності в за кордоном і в Україні, окреслено видавничі серії, їхню специфіку. Є намагання показати шляхи популяризації української культури завдяки видавничому контенту. The article reviews the book’s content of the publishing “Smoloskyp” during their activities abroad and in Ukraine, analyze series of publishing, their specificity. There are attempts to show ways to promote the Ukrainian culture through publishing content.
The Role of Publishers Content in the Preservation and Creation of a National Culture (for Example Publishing “Smoloskyp”)
Keywords: видавництво; publishing; контент; content; видавнича стратегія; publishing strategy; книжкові серії; book series; українська культура; Ukrainian culture