Науково-практичний коментар основних положень міжнародних і вітчизняних правових актів із проблем соціально-реабілітаційної роботи з неповнолітніми засудженими - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано і прокоментовано основні положення міжнародних і вітчизняних правових актів з проблем соціально-реабілітаційної роботи з неповнолітніми засудженими та запропоновано заходи, які дозволять більш предметно підійти до вирішення нерозв’язаних досі питань у цій сфері. It is analyzed and commented on in the article the basic provisions of international and domestic regulations on social rehabilitation work with juvenile offenders and proposed measures which will allow more subjective approach to resolving problem issues which exist still in this sphere.
Scientific-Practical Commentary of the Main Provisions of International and Domestic Regulations on Social Rehabilitation Work with Juvenile Offenders
Keywords: неповнолітній засуджений; соціально-реабілітаційна робота; правовий акт; установа виконання покарань; педагогічний супровід; juvenile offenders; social and rehabilitation work; legal act; penal institutions; educational support