Асистентська практика - Межов, Олександр Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Посібник містить матеріали, необхідні для проходження виробничої (асистентської) практики магістрантами: мету, завдання, очікувані результати, етапи, зміст, види й форми індивідуальних завдань, політику й систему оцінювання, методичні вказівки, алгоритми аналізу різних видів начвльних занять, рекомендовану основну та додаткову літературу, інтернет-ресурси. Навчально-методичне видання слугуватиме в організації самостійної та індивідуальної роботи під час асистентської практики магістрів спеціальності 035 Філологія, освітньо-професійної програми Українська мова та література. Світова література.
Keywords: 811.161.2:378.147.091.33-027.22(07)