Використання наочних методів для навчання інформатики учнів початкових класів - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Побережний, Петро Русланович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
У статті актуалізовано принцип наочності та проаналізовано можливості його використання для навчання математики молодших школярів.
Keywords: початкова школа; наочні методи навчання інформатики