Інклюзивна освіта очима батьків молодших школярів - Кайдалова, Галина; Kaidalova, Halyna (Європейська асоціація педагогів та психологів “Science”, 2015)
Стаття присвячена проблемі ставлення батьків здорових дітей до інклюзивної освіти, а саме спільного навчання із дітьми з особливими потребами. Окрема увага акцентується на тому, що підтримка необхідна не лише батькам дітей зазначеної категорії, але й іншим сім’ям також. The article examines parent`s attitude of healthy children to inclusive education and coeducation with children with special needs. Both parents of children with special needs and parents of other children need help and support.
Inclusive education in eyes of parents of junior pupils
Keywords: інклюзивна освіта; інклюзія; молодші школярі; батьки; діти з особливими потребами; inclusive education; inclusion; junior pupils; parents; children with special needs