Джерела кримінального-виконавчого права як особлива категорія норм права - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Юридичний факультет, 2011)
Розглянуто сучасні методологічні і теоретичні підходи до визначення поняття джерела права, внутрішньої та зовнішньої форм його вираження, методик систематизації, інкорпорації і кодифікації. Modern methodological and theoretical approaches to the definition of sources of law, internal and external forms of its expression, methods of organization, incorporation and codification are dealt.
Sources of Criminal Executive Law as a special category of law
Keywords: джерело кримінально-виконавчого права; систематизація; інкорпорація; кодифікація; творення правових норм; source of criminal law enforcement; organization; incorporation; codification; creation of legal norms