Превентивна практика : силабус - Гошовська, Дарія Тарасівна; Іванашко, Оксана Євгеніївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Превентивна практика є завершальним етапом практичної підготовки випускників факультету психології до роботи на посаді викладача психології ЗВО, відповідно до професійної кваліфікації: Психолог. Викладач психології. Фахівець з навчання та розвитку. Превентивна практика студентів ступеня вищої освіти магістра проводиться в умовах безпосередньої превентивної, організаційно-методичної, виховної та науково-дослідної роботи у закладах вищої освіти з метою закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, формування фахової компетентності та практичного досвіду превентивної та просвітницької діяльності.
Keywords: корекційно-реабілітаційна практика; нозологія; емоційно-вольові порушення