Інноваційний розвиток лісопильного підприємства в умовах воєнного стану - Бондар, Євгенія (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Сучасний рівень розвитку вітчизняної економіки розглядає концепцію інновацій як один із найефективніших засобів підвищення рівня конкурентоспроможності промислових підприємств, оскільки поява інновацій призводить до появи унікальних, а часто навіть проривних технологій, послуг, товарів і продуктів, що в кінцевому підсумку призводить до завоювання підприємством нових ринків збуту. Практична цінність інноваційного маркетингу полягає в тому, що він дозволяє визначати зміну потреб споживачів у часі, відслідковувати зміни показників попиту на вироблену продукцію, а також відстежувати та враховувати при формуванні майбутньої стратегії різні зміни в поле конкуренції на міжнародному ринку.
Keywords: інноваційний маркетинг; лісопильне підприємство; конкурентроспроможність; 330.341.