Поєднання арт-терапії та уроків мистецтва в школі з метою психокорекції - Панфілова, Олександра Георгіївна; Павлович, Олена Вікторівна; Гуменюк, Богдана Олександрівна (My University, 2021)
У статті йдеться про значення та використання арт-терапії на уроках мистецтва у школі. Одне із основних завдань арт-терапії полягає у психокорекції засобами мистецтва. Розглянуто види та методи застосування арт-терапії, які є найбільш результативними на думку науковців. Розглянуто та проаналізовано вивчення даної проблеми сучасними науковцями.
Keywords: арт-терапія; естетичне виховання; мистецтво; уроки; діти з особливими потребами; 159.922.73:376