Фізична терапія при порушенні діяльності опорно-рухового апарату - Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчальний посібник розкриває зміст лекційного матеріалу, відповідно до тематики навчальної дисципліни, що визначена силабусом. Навчальний матеріал представлено з позиції теоретико-методологічних особливостей застосування засобів фізичної терапії при порушенні діяльності опорно-рухового апарату як складової комплексного процесу терапевтичного втручання. Рекомендовано студентам спеціальності 227 «Фізичні терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: фізична терапія; опорно-руховий апарат; 615.8:612.75-76:616.7