Міжнародні валютно-фінансові відносини: силабус нормативного освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Міжнародні валютно-фінансові відносини» належить до переліку нормативних циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит; спрямований на формування у студентів системи компетентностей щодо теоретико-методологічних основ функціонування світових фінансів для застосування в подальшій професійній діяльності.
Keywords: міжнародні валютно-фінансові відносини; платіжний баланс; світовий фінансовий ринок