Менеджмент організацій: конспект лекцій - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Конспект лекцій складено відповідно до силабусу дисципліни, навчальне видання містить лаконічне й чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять, екзамену. Рекомендовано студентам 1-го курсу (другого (магістерського) рівня підготовки) спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій»
Keywords: Менеджмент; Організація; Організаційний механізм; Організаційний розвиток; 353(075.8)