Організаційно-економічні умови функціонування галузі тваринництва ни ринку України - Гурська, І.; Патіота, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено організаційно-економічні умови функціонування галузі тваринництва ни ринку України
Keywords: тваринництво; продовольча безпека