Ділові комунікації - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації для підготовки до лекційних і практичних занять з освітнього компонента «Ділові комунікації» покликані допомогти студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками з ділової комунікації та етичних правил професійних відносин. Видання містить: опис освітнього компонента, результати навчання, тематику лекційного курсу з рекомендованою літературою, практичні та самостійні завдання, питання для підготовки до заліку, термінологічний словник, перелік основної та допоміжної літератури. Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа та магістрантів інших спеціальностей ВНУ імені Лесі Українки, які можуть обрати для вивчення освітній компонент у Каталозі освітніх програм та вибіркових освітніх компонентів.
Keywords: прийоми і методи ділового спілкування; побудова ефективної ділової комунікації; 81'27(072)