Підготовка студентів до здійснення дидактичної організації навчального матеріалу підручника з математики для початкових класів - Чосік, Леся Яківна; Chosik, Lesya Ya. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2013)
У статті розглядається досвід професійної підготовки студентів до здійснення дидактичної організації навчального матеріалу підручника з математики для початкових класів у процесі викладання курсу «Методика викладання математики». The training of students to the realization of didactic organization of educational material of mathematical textbook for the elementary school. The article examines the experience of professional training of students to the implementation of didactic organization the educational material of mathematics textbook for the elementary school during the studying course «Teaching Mathematics».
The training of students to the realization of didactic organization of educational material of mathematical textbook for the elementary school
Роботу виконано на кафедрі теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: професійна підготовка студентів; професійна підготовка студентів; professional training of students; didactic organization of educational material.