Композиція та постановка сучасного бального танцю : методичні рекомендації - Кашевський, Олександр Васильович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Композиція та постановка сучасного бального танцю» спрямована на забезпечення теоретичної і практичної готовності студентів до творчої, організаційно-педагогічної, художньо-продуктивної професійної самореалізації, оволодіння знаннями щодо вивчення основних теоре¬тичних положень і понять зі сфери сучасної бальної хореографії та у засвоєнні практичних навичок фахового виконання танців, які входять до конкурсних програм. Методичні рекомендації розроблені відповідно до навчального плану підготовки бакалавра 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 024 «Хореографія», за освітньою програмою Хореографія. Рекомендовано студентам та викладачам мистецьких навчальних закладів.