Основна іноземна мова (Французька) : програма нормативної навчальної дисципліни - Гуз, Олена Петрівна; Huz, Olena P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Теми для вивчення: «Подорож», «Їжа», «Дозвілля», «Відомі люди Франції», «Навколишнє середовище», «Свята та традиції Франції».Перегляд та обговорення відеоматеріалівз теми вивчення. Читання статей французької сучасної періодики та подальше їх обговорення на заняттях. Граматичні теми: минулі часи дійсного способу, часові маркери, вказівні займенники, узгодження часів, leSubjonctif,leConditionnel, уживання артиклів, пасивна форма та інші..
Програма навчальної дисципліни «Основна іноземна мова (Французька)»для студентів за напрямомпідготовки014 - Середняосвіта. Мова та література (французька).
Keywords: Програма; мова; французька; бакалавр; освіта