Облікові системи в зарубіжних країнах - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Подано бібліографічні матеріали по організації бухгалтерського та управлінського обліку в зарубіжних країнах. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях, електронні ресурси. Покажчик рекомендує бібліографічну інформацію до навчальної дисципліни «Облікові системи в зарубіжних країнах» для студентів факультету економіки та управління СНУ ім. Лесі Українки.
Keywords: бібліографічні видання; принципи обліку; системи обліку; облік грошових коштів; 33(01)