Медіаграмотність. Лудологічний аспект вирішення проблеми - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk O. M. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2005)
Розглянуто проблему патогенності релаксаційної продукції електронних ЗМІ. Article in the light of ludologіј prism – deals with the problem of pathogenous relaxational production of the electronic mass media.
Media literasy. Ludologic aspect of solving the problem
Косюк Оксана Михайлівна - канд. філол. наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування і журналістики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: медіаграмотність; маркування; патогенна продукція; критичний аналіз; гра; евристична діяльність; media literacy; marking; pathogenous production; critical analysis; game; heuristic activity