Проєктування та розробка словесної гри Вардл - Денис, Ілля Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Робота присвячена аналізу основних аспектів розробки комп’ютерних ігор з особливим фокусом на словесні ігри. Розглянуто питання локалізації ігор на українську мову, а також розроблено словесну гру Вардл, адаптовану до потреб українського користувача. Мета роботи: розробка та адаптація словесної гри Вардл для українськомовного користувача, з акцентом на впровадженні інноваційних методів локалізації, забезпеченні доступності гри для широкого кола користувачів, та аналізі сучасних тенденцій у розробці ігор. Робота включає розробку, тестування та рекомендації щодо впровадження гри.
Keywords: Вардл; локалізація ігор; словесні ігри; комп’ютерні ігри; розробка ігор; адаптація ігор; ігрова індустрія; українська мова; інформаційні технології