Ставлення студенток вищих навчальних закладів до фізичної культури та спорту - Радченко, Олександр; Хомич, А. (Харківська державна академія фізичної культури, 2011)
Вивчено відношення студенток до занять з фізичного виховання у вищих навчальних закладах. Проаналізовано рівень інтересу студенток трьох Волинських університетів до фізичної культури та спорту, мотиви занять фізичними вправами. Вивчено інтерес студенток щодо видів спорту, якими вони хотіли б займатись у секціях у позанавчальний час. Вивчено питання систематичності занять фізичною культурою студентками.
Keywords: студентки; інтереси; фізична культура; мотивація; 796.011(055)"540.3"