Ціннісна зумовленість інтегративності студентської групи - Самойлов, О. А.; Samoylov, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Статтю присвячено виявленню ціннісної обумовленості інтегративності студентської групи в контексті соціогенних перетворень. Автор досліджує основні ціннісні переваги та вплив їх значимості на рівень групової інтегративності на прикладі студентів Приазовського державного технічного університету. Article is devoted to finding the value of integrity condition of the student group in the context of sociogenic change. The author examines the basic value preferences and their influence on the degree of importance of integrity in case of group students Azov State Technical University.
Valuable Defermination of Student’s Group
Keywords: студентська група; інтегративність; ціннісні переваги; соціально-орієнтований напрямок; students’ group; intergativity; valuable priorities; social-oriented direction